Zorgverdeling kwesties

Je levert mantelzorg aan een familielid die dat echt nodig heeft. Je hebt ooit een zorgschema gemaakt zodat jullie allemaal een bijdrage zouden kunnen leveren. Toen waren jullie het daar allemaal over eens.

Maar het lijkt er steeds meer op dat niet iedereen zijn aandeel levert terwijl er ook nog verwijten worden gemaakt. Dat geeft een gespannen sfeer die je verhouding met de andere steeds meer negatief beïnvloedt.

Je probeert het vol te houden maar dat wordt steeds moeilijker. De zorgontvanger mag daar niet de dupe van worden vind je. Je hebt al geprobeerd er met de andere over te praten maar dat lukt niet goed want iedereen blijft in zijn eigen standpunten hangen terwijl er ook emoties mee gaan spelen.

Hoe krijgen we dit weer op de rit is je vraag? Want anders zitten we straks met een flinke ruzie wat je helemaal niet wil.

Heb je al eens aan mediation gedacht? Het is een prima manier om een oplossing te zoeken voor een gevoelige kwestie. In mediation proberen de betrokkenen samen een oplossing te vinden voor hun probleem.

Ik als deskundige familie mediator ga jullie begeleiden waarbij ik speciale aandacht zal hebben voor het herstellen van de relaties tussen de conflictpartijen. Hierdoor kunnen jullie weer beter met elkaar overleggen en kunnen jullie er ook uit komen.

Ondanks dit mantelzorg traject wil je per slot van rekening wel goede relaties hebben en houden met je familie.

Toon van den Hoogen                        ADR mediator.

Samen je best doen om een oplossing te vinden geeft je veel voldoening. Ik help jullie hierbij!

Ik wil graag een afspraak maken

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ