Iedere bemiddeling is anders

Conflictpartners verschillen van elkaar en de kwesties die zij samen willen oplossen hebben eigen kenmerken en vragen daardoor een aanpak die bij hen en hun geschil past. Ik zal die persoonlijke aanpak leveren in de begeleiding bij het zoeken naar een oplossing voor het geschil.
Voor mijn taak als bemiddelaar ben ik prima geschoold en geaccrediteerd maar ik ben geen notaris, advocaat, accountant, fiscalist of financieel adviseur etc.
Vaak hebben mijn cliënten zulke adviseurs wel nodig om tot goede oplossingen te komen. Deze adviseurs moeten van elkaar weten, wie wat doet, en samen een strategie bepalen wat lijdt tot het best mogelijke advies voor mijn cliënten.
Ik heb daarom een netwerk van adviseurs om me heen verzameld die elkaars kwaliteiten kennen en korte lijntjes met elkaar hebben. Het zijn stuk voor stuk hele vakbekwame mensen met oog voor persoonlijke benadering van hun klanten. Ze leveren een prima (samenhangend) advies, ieder in hun specialiteit, gebaseerd op goed onderbouwde berekeningen en een gedegen kennis van zaken.
Ik kan ze van harte aanbevelen en maak veel gebruik van hun diensten. Je vind ze op deze pagina!

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten | Joris Nagtzaam

Uw zesde zintuig met kennis van zaken en gevoel voor ondernemen.

Als ondernemer hebt u niet zomaar een accountant nodig, maar een die precies weet wat er zich binnen uw bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met u kansen ruikt (creëert) en bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die u een spiegel voorhoudt, u net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en uw enthousiasme remt in situaties waarin dat nodig is. Een accountant met wie u het succes proeft en die voor u en uw onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig!

Wij helpen u graag verder,

Joris Nagtzaam
0413-314131

info@nagtzaamaccountants.nl
www.nagtzaamaccountants.nl

De Cooker notariaat | Andy van Hoof

Welkom bij De Cooker Notariaat

Wij luisteren naar u en geven u een persoonlijk en passend advies. Wij nemen uw zorgen weg en waar nodig bemiddelen we in conflicten. Door onze ruime ervaring zijn wij efficiënt en praktisch. Met veel van onze cliënten hebben wij een lange en prettige relatie, waardoor we beter proactief kunnen inspelen op de behoeften van onze cliënten. Zodat u onbezorgd kunt genieten van het leven.

Ik help u graag verder,

mr. Andy van Hoof

De Cooker Notariaat

Beukenlaan 137
5616 VD   Eindhoven
040-7601882

a.vanhoof@decooker.eu
www.decooker.eu

SEH erkend Financieel Adviseur | Gilbert Baijens

Uw huis is op de eerste plaats ook uw thuis en dat moet goed voelen. Een hypotheek is voor veel mensen niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn. Omdat het soms best ingewikkeld kan zijn, maak ik hypotheken graag begrijpelijk. Uw wensen en verwachtingen, zowel nu als in de toekomst, zijn belangrijk en staan centraal in mijn gesprekken en advies.

Samen met u kijk ik graag net even verder. Het draait immers om u en of u nu en in de toekomst tevreden bent en blijft. Ik ga graag het gesprek met u aan en luister naar uw wensen, om ook uw huis een echt thuis te laten zijn.

Ik help u graag verder

Gilbert Baijens
De Pottenbakker 6
5506 GC Veldhoven

06-13505747
baijensg@gmail.com
www.linkedin.com/in/GilbertBaijens1974

Van der Molen advocatuur | Mr. Marieke van der Molen

Advocaat arbeidsverhoudingen 

Als advocaat arbeidsverhoudingen richt ik mij met name op de relatie tussen werkgevers en werknemers. Dit betekent dat u voor alle voorkomende vragen rondom een arbeidsrelatie bij mij terecht kunt. Niet alleen in het geval van de beëindiging van een arbeidsrelatie, maar ook bij vragen over bijvoorbeeld verbetertrajecten, verzuimbegeleiding of de uitleg van de wet of cao.

Om in die gevallen de beste oplossing te kunnen vinden is het van groot belang om een goed begrip te hebben van de situatie en de argumenten. Daarom vind ik het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben. Mijn voorkeur gaat er naar uit om een praktische oplossing te vinden, waarbij uw belangen steeds voorop staan. Waar mogelijk zoek ik de oplossing in overleg met de andere partij. In veel gevallen leidt dat immers het snelst tot een goede uitkomst. Als dit niet mogelijk is worden vanzelfsprekend alle daarvoor beschikbare rechtsmiddelen ingezet.

Heeft u vragen over uw arbeidsrelatie? Vraagt u zich af of wat uw positie is of hebt u behoefte aan advies, neem dan gerust contact met mij op.              Ik help u graag.

mr. Marieke van der Molen

Van der Molen advocatuur                                                                                                                                                                                                          Vinkelsestraat 102a
5383 KN  Vinkel
073 6990050

info@vandermolenadvocatuur.nl
www.vandermolenadvocatuur.nl

Adviesbureau van der Steen | Martien van der Steen

Risico analyse en schade afhandeling

Risico analyse: Wij werken op een persoonlijke manier, werken praktisch gericht en zijn daadkrachtig ingesteld om de risico’s, samen met de ondernemer, op juiste wijze in beeld te brengen. Niet elk risico hoeft per se een bedreiging te zijn.
Schade behandeling: Eenvoud en maximaal ontzorgen zijn de trefwoorden die schadebehandeling kenmerken. U wilt snel weten waar u aan toe bent. En als er dekking is, moet het geld zo snel mogelijk op uw rekening staan. Schadebegeleiding vergt kennis, communicatie en tijd. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van schadebehandeling en nemen na een schade direct de regie over.

Wij helpen u graag verder,

Martien van der Steen

Adviesbureau Van Der Steen
Risicoanalyse en schadebehandeling

Stadhuisplein 117
5461 KP Veghel
0413-363610

info@adviesbureauvandersteen.nl
www.adviesbureauvandersteen.nl

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ