Mediation bij Team conflicten

Het gaat niet goed binnen een team van medewerkers

Je hebt in het bedrijf verschillende teams of afdelingen georganiseerd met diverse medewerkers. In een van die teams loopt het niet goed. Er heerst een slechte sfeer. Ruzies steken met enige regelmaat de kop op. De prestaties van het hele team blijven erdoor achter. Je krijgt de motivatie eigenlijk niet op een goed niveau.

Terwijl je weet dat andere afdelingen ook last hebben van dit conflict. Eigenlijk is het conflict in dit ene team de reden dat er merkbaar slechter wordt gepresteerd in het bedrijf. Bovendien ligt het ziekte verzuim in dit team op een te hoog niveau. De HR-afdeling moet steeds uren besteden aan het begeleiden van zieke medewerkers.

En dan spreek je nog geeneens over de kosten van het verzuim. En de belasting voor de andere medewerkers, die te veel moeten invallen omdat anders het werk niet op tijd klaar is, loopt ook op. Wie heeft er de benodigde kwaliteiten en is ook zo neutraal dat er succesvol bemiddeld kan worden bij dit team?

Want er moet nu wel iets gebeuren voordat het echt uit de hand loopt en er serieuze schade dreigt voor het bedrijf!

Denk eens aan een goeie mediator van Mediation Resultaat. Ik ben een deskundige zakelijk mediator en ik help u snel verder.

Toon van den Hoogen ADR geaccrediteerd mediator.

Investeren in een prima mediator, die zelf 40 jaar in zijn eigen bedrijven teams heeft aangestuurd en gemotiveerd, is een verstandige keuze!

Ik wil graag een afspraak maken

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ