Hou de kosten beperkt

Een eenvoudige kwestie is misschien met een klein aantal uren van mij al in goede banen te leiden. Maar er zijn ook kwesties die meer uren begeleiding en om een goed team van experts vragen. Als er adviseurs en/of experts noodzakelijk zijn komen die kosten ook in de totaal prijs van een mediation terecht. Ik zal altijd streven naar een kwalitatief goede oplossing waar je nog jaren mee vooruit kunt. Over mijn uurtarief maken we vooraf afspraken en het aantal gedeclareerde uren zullen altijd gespecificeerd worden zodat er geen verrassingen uit voortkomen. Ook zal ik u altijd schriftelijk toestemmen vragen voor het inhuren van externe deskundige. De uurtarieven van advocaten, notarissen, accountants en fiscalisten etc. liggen natuurlijk hoger als mijn uurtarief maar hun expertise zijn soms echt noodzakelijk. Ik werk samen met een groep partners die hun expertise in zullen brengen afhankelijk van de kwestie die opgelost moet worden.  Een goede oplossing voor een vervelend conflict is een prima investering in de toekomst. Hoe bereik je die goede oplossing? Bel me op 06-55187987 of vul het contactformulier in.