Gezin of Familie kwesties

Je hebt ruzie gekregen binnen de familie. Daar wil je wel vanaf want je hoort wel eens verhalen over hoe families uit elkaar vallen door een ruzie waarvoor de aanleiding eigenlijk niet zo groot was. Maar het originele conflict escaleerde steeds verder. En nu overkomt het je notabene in je eigen familie!

Iedereen zet de hakken in het zand en jullie blijven vast zitten in een situatie waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Maar hoe gaan we dit nu oplossen hoor ik je denken.

Mediation kan een goede oplossing bieden voor conflicten tussen partijen die emotioneel betrokken zijn bij elkaar en die een toekomst samen over willen houden.

Als er een kwestie speelt binnen je gezin is de emotie misschien nog duidelijker aanwezig. En is het vinden van een oplossing voor alle betrokkenen nog belangrijker. Zoek een specialist die jullie kan begeleiden en pak het probleem aan. Als het lukt geeft je dat veel rust en wordt je er blij van. Als het niet helemaal opgelost kan worden zul je ervaren dat het rustig met de ander in gesprek gaan al meer begrip voor elkaar zal opleveren wat weer een basis is om prettiger samen te leven.

Toon van den Hoogen                        familie mediator.

Investeer in je gezin of familie het zal jullie goed doen!

Ik wil graag een afspraak maken

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ