“Met Toon hadden we onze mediator gevonden”

Henk en Maria over hun ervaringen met Toon

Na ons besluit om te gaan scheiden hebben we gezocht naar een mediator die onze scheiding goed zou kunnen begeleiden. Op de site van Mediation Resultaat lazen we zoveel informatie dat we een afspraak hebben gemaakt. Met Toon hadden we onze mediator gevonden. Hij bleek ook nog gespecialiseerd te zijn in scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. En dat was precies wat wij zochten. Want wij vonden dat het voor onze kinderen wel goed geregeld moest worden.

Voor de kinderen wilden we onze scheiding zo goed mogelijk regelen.

Nou de scheiding was niet zo gemakkelijk hoor, want tussen ons liep het niet meer zo goed! We gaan niet voor niks scheiden dus. Maar met de rust en vakkennis van Toon gingen de gesprekken steeds iets beter. We zagen ertegenop maar met het resultaat zijn we uiteindelijk wel tevreden.

We hebben er wel ons best voor moeten doen, maar het komt wel goed!

Ik denk dat we nu we gescheiden zijn, we weer  redelijk goed met elkaar verder kunnen als ouders, met het opvoeden van die twee, en dat vinden vooral zij fijn. Wat me wel verbaasd heeft is dat het toch nog een verassing voor de kinderen was. Want wij dachten er al ongeveer 1 jaar over na. Nu we inmiddels verhuisd zijn begint bij hun de rust ook weer terug te keren. En ik kan nu eindelijk eens aan de toekomst gaan denken. We hebben er wel ons best voor moeten doen, maar het komt wel goed!

Ik wordt nu alleen wakker, maar met een glimlach, en dat bevalt me prima!

Ik wil graag een afspraak maken

“De zaak betaalde die hele mediation zodat Peter en ik nu weer beter kunnen samenwerken”

Michiel over zijn ervaring met Toon van den Hoogen

Ik werd gewoon niet goed van al dat geruzie. Als ik van het werk thuis kwam moest ik eerst stoom afblazen. Het is een hele opluchting dat ik nu weer gewoon naar mijn werk kan zonder die constante stress. De zaak betaalde die hele mediation zodat Peter en ik nu weer beter kunnen samenwerken.

Hoe die ruzie eigenlijk is ontstaan snap ik nu pas. We namen van elkaar dingen aan zonder dat we dat echt aan de ander vroegen.

We wilden alle twee hetzelfde maar wel ieder op een andere manier. Tja ik, maar ook Peter hoor, geven dan niet gemakkelijk toe hé. Hadden we veel eerder moeten doen die mediation! Het is ons met die mediator goed gelukt om eruit te komen. Vrienden zullen Peter en ik wel niet worden maar goeie collega’s zijn we nu wel.

Ik wil graag een afspraak maken

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ