Conflicten met klanten of leveranciers

Jouw bedrijf heeft een conflict met een klant of leverancier waar een goede oplossing voor moet worden gevonden.

Je hebt een conflict met een klant of een leverancier die je niet kwijt wil raken. Je hebt zelf al geprobeerd het conflict op te lossen maar dat lukt niet goed want de standpunten liggen ver uit elkaar. Je kunt nu verder gaan met een buigen of barsten strategie maar je weet eigenlijk ook wel dat je hier zelf ook altijd schade uit op zult lopen. Wat moet je doen?

Denk eens aan een mediation bij Mediation Resultaat. Ik ben een deskundige zakelijk mediator en ik help u snel verder met een mediation waarmee je zelf samen met je conflictpartner een oplossing gaat zoeken voor jullie kwestie. Ik ga je helpen bij het goed houden van je relatie met je klant of leverancier terwijl dit lastige probleem uit de wereld wordt geholpen. En je houdt zelf het heft in handen.

In een vaststellingsovereenkomst leggen we vast wat de oplossing is en je kunt in een goede verstandhouding met elkaar verder gaan met zaken doen. Want het is gemakkelijker om klanten en leveranciers te behouden dan nieuwe te vinden.

Toon van den Hoogen                                             ADR gecertificeerd zakelijk mediator

Investeer in de oplossing met een prima mediator die zelf 40 jaar, in zijn eigen bedrijven, met klanten en leveranciers heeft gewerkt. Dat is een verstandige keuze!

Ja, ik wil contact opnemen

Kom in contact met Toon

 

Heb je een vraag bel me dan even op 06 55 187 987

Of stuur een e-mailtje via het contact formulier.

Ik zal je dan snel verder helpen.

 

neem contact met me op

Strenge kwaliteitseisen

Het ADR Mediator register en het ICR Coach register beheert en faciliteert het kwaliteitsniveau van mediators en coaches. Het zijn 100% onafhankelijke wereldwijde keurmerken voor goed opgeleide professionele mediators, coaches en onderhandelaars.

A.J.W. (Toon) van den Hoogen is geaccrediteerd als;

ADR mediator onder no. 348MRE.    ICR conflict coach onder no. ZDAOPE. Master-negotiator onder no. GMVAXQ